loading

#ЧасСміливих. Олександр Ткач

Друзі, знайомимо вас з нашим колегою та наступним героєм рубрики #ЧасСміливих.

Олександр Ткач, людина з великим і добрим серцем, начальник департаменту управління якістю та клієнтським досвідом Vodafone Ukraine.

З першого дня війни Олександр не розгубився, а одразу згуртувався з сусідами та почав вивозити людей у безпечніші місця. Потім допомагав з усіх сил тим, хто лишився в Києві. «А якщо не я, то хто?» – саме це питання підштовхує його не зупинятися на зробленому:

«Що я тільки не робив! Поки обстрілювали Київ – їздив по хліб, щоб роздати нужденним, знаходив оптові бази, щоб допомогти з продуктами місцевим і ТРО, патрулював вулиці, захищаючи місто від мародерів. Потім супроводжував гуманітарні конвої, розбирав завали, допомагав біженцям, збирав кошти на ліки, на евакуацію поранених, шукав і знаходив необхідне обладнання для хлопців на передовій… Перераховуєш і начебто багато всього робив, але в цій ситуації не буває забагато, є відчуття, що потрібно робити ще і ще більше. І, коли бачиш щасливі очі дітей, яких зміг смачно нагодувати – розумієш, що це найкраща винагорода!

Найперше, що зроблю після нашої Перемоги – приготую свій фірмовий шашлик. А потім, можливо, трошечки відпочину».

Завдяки сміливості кожного, Перемога буде за нами! Все буде Україна!

#braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!