loading

Charity Fest: Час творити добро з Фундацією Дім Рональда МакДональда в Україні

Не знаюємо як для вас, а для нас факт того, що 2020 рік завершиться вже через 34 дні здається неймовірним! Наче ж тільки почався неймовірний, шалений, непередбачуваний Рік усвідомленості в компанії Vodafone Україна. 


Ми вже інтенсивно та наповнено прожили такі стріми, як: Mental Health and well-being, Еко Двіж, Healthy Office, Safe Life. 

27 листопада ми відкривали новий фінальний розділ цьогорічного корпоративного календаря – Charity Fest, який націлений на підтримку та участь в благодійних ініціативах країни.


Для співробітників компанії Vodafone Україна знята серія інтерв’ю з відомими благодійниками, яка допоможе колегам познайомитися ще ближче з цією сферою та долучитися до добрих ініціатив. 

Першою  героїнею Vodafone Charity Fest - 2020 стала Галина Соловей - директорка фундації "Дім Рональда МакДональда" в Україні.

Ми запропонували нашим колегам долучитись до уже міжнародної акції "День піжам" сьогодні - 27 листопада, одягнувши піжаму на роботі чи вдома, щоб підтримати тих, хто хворіє!

Чому саме піжама? Хіба не піжама у нас асоціюється з теплом і затишком? Ми одягаємо піжаму, щоб нам було комфортно, ми одягаємо піжаму на спеціальні вечірки та навіть просто так, тому що любимо цей одяг. Фундація Дім Рональда МакДональда закликає одягнути піжами, щоб підтримати тих, хто хворіє та зробити світ кращим. Більше про День піжам на сайті  dp.rmhc.org.ua/about.

 

Найприємніше те, що багато колег з радістю відгукнулись на таку чудову ініціативу та прийшли в офіс в піжамах. А ті, хто працюють віддалено, залишись в піжамах і  у віддаленому форматі .

Якщо ви теж хочете долучитися до благодійної акції, для вас коротка інструкція: 

1. Зробіть фото у піжамі вдома чи на роботі 

2. Опублікуйте світлину у соціальних мережах з хештегом #деньпіжам із закликом до своїх друзів та знайомих приєднатися до акції 

3. Зробіть благодійний внесок на будь-яку суму на сайті Фундації Дім Рональда МакДональда rmhc.org.ua/donate


Одягайте піжаму – підтримайте діток!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!