loading

Філософія Wellbeing - генетичний код Vodafone Україна

2020 рік б’є рекорди непередбачуваності. За умов пандемії і економічної кризи бути в ресурсному стані і приймати постійні зміни, враховувати раптово виникаючі перешкоди, уникати панічного стану та різких емоційних реакцій – принципово важливо. Саме це ключовий навик нової реальності. Вміння бути спокійним та адаптуватись.

Тема підтримки, піклування і турботи про себе - набула особливого значення та цінності.

Філософія Wellbeing – ключовий фокус HR стратегії Vodafone Україна. Ще на початку року ми проголосили 2020 роком усвідомленості. У грудні можемо сміливо зазначити, що реалізували величезну кількість подій і програм, націлених на піклування про колег та близьке оточення.  Навіть більше, ніж планували. Фіналом календаря корпоративних подій в напрямку Wellbeing стала програма піклування про ментальне здоров`я. Тема профілактики вигоряння, методи мінімізації стресу в робочому середовищі, вміння конструктивно його проживати і швидко відновлюватись, практики resilience і mindfulness, тощо. Все практично та може стати щоденними корисними звичками. До реалізації програми ми залучили провідних фахівців в галузі психології, нейробіології і практик медитації.

5 тижнів = 5 модулів = 5 тем  і спікерів.

Щотижня 300 учасників пілотної групи опрацьовували нову тему, практикували, виконували домашні завдання, ділилися  інсайтами, обговорювали труднощі, задавали питання спікерам в інтерактивній групі. Найактивніші отримували подарунки.

Особливим бонусом став сервіс психологічної підтримки робітників EAP_Wellbeing. Це можливість отримати онлайн-консультацію психолога з питань пов’язаних як з роботою, так і з особистим життям. Кількість звернень нелімітована і залежить лише від готовності і бажання робітника. Сервіс працює суто за умов конфіденційності і анонімності.

Цінність програми відображається у подяках учасників і позитивних відгуках. Важливість і актуальність сервісу – у зростаючій кількості звернень і отриманих консультацій.

2020 минає і ми плануємо продовження та запуск нових форматів. Далі буде…

Але поки нехай це залишиться інтригою.

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!