loading

Ліга кіберспорту серед співробітників компанії

За останнє десятиліття світ повністю поглинула ера діджиталізації. Запуски ракет, BIG Data, нанотехнології. Навіть спортом можна займатись online і ніякий карантин не стане на заваді.  Здивований як це можливо? Все дуже просто – кіберспорт.  Завдяки ньому мільйони людей по всьому світу, щоденно, змагаються в запеклих турнірах, демонструючи блискавичні стратегії і навики.

Наша компанія не могла залишатись осторонь такого шаленого драйву і емоцій.  Тому ми вирішили спробувати свої сили в зовнішньому турнірі серед торгових компаній. Враховуючи те, що у нас працюють молоді, енергійні і МЕГА амбітні люди, зібрати команду за день не було проблемою.  Гра пройшла неймовірно, наші працівники показали хороші результати.  Але, насамперед, ми зрозуміли -- в компанії  так багато талановитих гравців, що просто гріх не організувати власну Лігу Кіберспорту.

Тому вже 23 травня стартував наш перший турнір. На початку було зібрано 6 команд по дисципліні CS GO і 5 команд по Dote 2До гри залучили 59 учасників, які стали піонерами Ліги Кіберспорту. Такої згуртованості між працівниками з різних куточків країни ми ще не бачили. А запальні фрази коментатора розряджали напругу, яка тривала в продовж всієї гри. Адже так цікаво знати, хто стане переможцем у першому змаганні.

Загалом, було зіграно 10 ігор по CS GO і 11 – по DOTA2. За цей час склад команд мінявся, так як багато хто захотів спробувати власні сили. Учасники не лише попрактикувались у своїх вміннях, але й розвинули такі якості як наполегливість і терпіння. І, звичайно ж, у фіналі переможці отримали чудові призи.

 

Лігу Кіберспорту продовжено. Тепер ти також можеш стати частиною команди, де отримаєш нові емоції, знайомства, а можливо, навіть, хобі на все життя!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!