loading

Мовний блог "ВиМова" у Vodafone Україна

Вдосконалювати знання української мови —  це наразі прагнення багатьох українців. Тому, в рамках корпоративного руху «Українське ДНК», створений проєкт «ВиМова» для співробітників групи компаній Vodafone Україна. Метою є сприяння тим, хто бажає покращити навички володіння мовою в особистому та діловому житті, так і тим, хто переходить на українську. Якісний контент дає змогу колегам вдосконалювати навички цікаво та інтерактивно. Реалізовується проєкт у форматі мовного блогу на майданчику внутрішньої соціальної мережі ПРОСТОР.

«ВиМова — це про мову кожного, тобто не ініціатива зверху. Передумовами появи стала значна кількість співробітників, які перейшли на українську. За задумом кількість випусків дорівнює кількості літер в абетці. Кожен випуск містить тематичну статтю «цікаве про мову» та підтеми з тренувальними вправами на лексику, правопис, вимову. Із величезного різноманіття інформації до ВиМова потрапляє саме те, що можна впроваджувати в спілкування вже тут і зараз», каже Ірина Ємець, експертка з навчання, авторка та розробниця матеріалів і візуалізації блогу.

«Проєкт триває й ВиМова отримує овації та схвальні відгуки про зміст та інтерактивність формату випусків, колеги зазначають, що знайомитись із матеріалами вкрай цікаво. Щотижневі випуски матеріалів практичні та адаптивні, орієнтовані на залученість колег, їхні запити, а долучитися можна будь-коли й на будь-якому етапі, адже кожен випуск самодостатній і не потребує знань попереднього» - Anna Spasenenko, керівниця відділу та головна редакторка матеріалів.

Попереду ще понад половина абетки, далі буде!

Слава Україні!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!