loading

Наша сила у єдності!

У єдності наша сила!

Цю тезу всі українці підкріплюють своїми досягненнями кожного дня. І головна рушійна сила нашої єдності — мова.

У День української писемності та мови розповідаємо вам про лагідну українізацію в компанії Vodafone Україна.

Саме про це говорила в інтерв`ю для порталу work.ua Надія Сіренко, Chief People and Culture Officer у Vodafone Україна:

«Ми почали керуватися твердженням «Зв’язок об’єднує заради перемоги, а рідна мова — заради майбутнього», і всі проєкти, які реалізовуємо в цей час, спрямовані на зміцнення цього зв’язку як з внутрішніми, так і зовнішніми клієнтами»

Оскільки популяризація української є нашим головним пріоритетом зараз на шляху до єдності, ось короткий перелік справ, якими ми пишаємося:

  • У зовнішніх комунікаціях ми, як і раніше, дотримуємося законів України, тому обслуговування клієнтів Vodafone у сервісних центрах, магазинах та соцмережах завжди відбувається українською мовою.
  • Розпочали роботу корпоративного руху «Українське ДНК», де разом вчимося по-новому любити рідну мову, вивчаємо історію та досліджуємо грані нашої культури.
  • Запустили у внутрішній корпоративній мережі блог «ВиМова». Там постійно публікуються корисні матеріали та підказки, які допомагають спілкуватись українською без бар’єрів.
  • Стали партнером проєкту «Єдині» від ініціативи «Навчай українською». Це чудова ініціатива, до якої може долучитись кожен вдома або за кордоном.

Вважаємо нашою маленькою перемогою і те, що вперше в історії глобального Vodafone нам дозволили використовувати українську адаптацію слогана «Разом ми зможемо», який є часткою айдентики бренду і не перекладається на жодну мову світу (окрім української тепер).

Повна версія статті за посиланням https://lnkd.in/dimH7XCx

Цінуйте нашу мову, цінуйте один одного і тримайтеся разом.

Перемога не за горами!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!