loading

Святкуємо перемоги #VodafoneBusinessChampions2020

"ВИ - СИЛА! Вітаємо із перемогою у корпоративній програмі визнання #VodafoneBusinessChampions2020!" - саме такими словами ми привітали наших бізнес-чемпіонів, які досягли видатних результатів у минулому році.

Зміна світу призвела до змін правил внутрішнього конкурсу. Він тривав 365 днів, трансформувався у 2 номінації та вперше за всю історію компанії нараховує безпрецедентну кількість переможців - 371!

Це - володарі особливих подяк - Золотих Овацій від керівників, та найкращі проекти року за результатами голосування ТОП-команди, де було 88 претендентів на 10 переможних місць.

Кожен бізнес-чемпіон у різних містах України вже отримав подарунковий бокс та свою нагороду. Адже через карантин, ми не можемо зібратися всі разом та урочисто відсвяткувати перемоги. Але, коли є, що сказати, коли є, за що подякувати - ніякі перешкоди не завадять це зробити: емоційно, чесно, сильно. 

Ці бурхливі оплески від ТОП-команди - переможцям індивідуальної номінації “СИЛА РОКУ. ЛЮДИ” та командної номінації “СИЛА РОКУ.ПРОЕКТИ”. 

ЧАС СИЛЬНИХ триває. Прямо зараз – ЧАС СВЯТКУВАТИ!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!