loading

Тези із виступу CEO Vodafone Україна Ольги Устинової на Міжнародній конференції з питань відновлення України 2022

За ці 4 місяці війни ми навчилися планувати роботу на ходу, ремонтуватися під вогнем, зрозуміли, що бізнес може надавати послуги клієнтам безкоштовно, бо так треба. Що зв'язок це вже давно не тільки бізнес, а також важлива складова життя, як їжа, сон, вода чи повітря.

Найближчим часом зосереджуємо наші зусилля на трьох напрямках:

1. Оновлюємо й ремонтуємо інфраструктуру в прифронтовій зоні.

2. Підсилюємо мережу на заході України, куди переїхали мільйони людей та підприємств.

3. Підтримуємо наших абонентів, які вимушено залишили країну. Сьогодні вони у роумінгу користуються нашими послугами за українськими цінами.

Безкоштовними послугами зв'язку вже скористалися понад 13 млн із 19 млн наших абонентів і це нас дуже тішить.

Як не дивно, через війну в Україні виникають нові та несподівані можливості. Зараз ми бачимо багато перспектив у співпраці та бізнес-альянсах з міжнародними компаніями.

Одним із таких випадків стала наша співпраця зі Starlink Ілона Маска. Коли пошкоджену оптику неможливо швидко відремонтувати, ми транспортуємо мобільний трафік через супутник. Таких прикладів може бути ще багато – в енергетиці, будівництві, медицині, охороні, аграрній та банківській сферах. Ми відкриті до партнерства та готові створювати нові перспективи, рішення, продукти та можливості.

Зробимо це разом ??

Тези зі вчорашнього виступу CEO Vodafone Україна Ольги Устинової на Міжнародній конференції з питань відновлення України (URC 2022), що відбулася в швейцарському Лугано.

Представники Vodafone Україна на заході поспілкувалися з керівниками міжнародних бізнесів щодо майбутньої співпраці. Буде багато цікавих проектів, так що не перемикайте.

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!