loading

#ЧасСміливих. Альона Теренчук

Сьогодні ділимося історією нашої колеги – бухгалтерки Vodafone Альони Теренчук. З перших днів повномасштабного вторгнення Альона займається волонтерством, а зараз ще й служить в теробороні м. Вишневе.

«В перші місяці дуже було важко, але я вирішила, що допомагатиму. Моя волонтерська справа розпочалася з того, що ми годували наших захисників. Ми також знаходили продукти і все потрібне, роздавали людям хліб і харчі, готували їжу, допомагали всім, хто того потребував. Наприклад, допомагали людям похилого віку, які не могли відстояти в черзі в магазині 3-4 години, – купували для них хліб, збирали пакети з їжею.

Потім якось в одну мить усі згуртувались, почали дзвонити, домовлятися за техніку, за бетонні блоки. Всі разом збудували блокпост. До нас приходили різні люди й питали, що робити, чи потрібна допомога. І вже до ночі наша міні «мережа» налічувала 170 людей.

Коли в нашому місті з'явилися ще кілька блокпостів, мені запропонували підписати контракт на роботу в Добровольчому формуванні територіальної громади. Так я офіційно стала частиною однієї великої родини. Атмосфера тут справді дивовижна, тут всі один за одного. Багато побратимів уже воюють в лавах ЗСУ.

Рухатися далі мене надихає віра в Перемогу і в наших захисників. Ми повинні захищати свою землю. Бо хто це робитиме, як не ми?»

Пишаємося сміливістю та свідомістю наших колег! Разом до Перемоги!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!