loading

Vodafone Україна в ТОП-25 кращих роботодавців для ветеранів і ветеранок

Нещодавно Vodafone Україна прийняла участь у благодійній конференції від Forbes «Незалежні: бізнес зустрічає ветеранів».

Цінуємо те, що наша компанія увійшла в ТОП-25 кращих роботодавців для ветеранів і ветеранок. 

Для всієї HR-команди та співробітників Vodafone Україна велика честь та відповідальність отримати це звання і ми дякуємо всім, хто разом з нами формує культуру підтримки військової та ветеранської спільнот.

Ми послідовно працюємо в цьому напрямку: 

  • у 2022 році створили єдину гарячу лінію для співробітників-військових та їх родин. З її допомогою тримаємо безпосередній контакт з колегами. Лінія працює в дві сторони. Завдяки постійному спілкуванню та піклуванню можемо швидко збирати необхідну інформацію, отримувати чесний зворотній зв’язок від наших героїв щиро та з перших рук.
  • постійно тримаємо зв’язок з родинами військових, забезпечуємо і оплачуємо доступ до сервісу психологічного консультування, вітаємо зі святами, передаємо подарунки дітям.
  • невпинно збираємо кошти, щоб зробити складні польові умови колег хоч трохи комфортнішими. З вересня 2022 провели вже 4 таких збори і зібрали вже більше 1 млн грн. Колеги донейтять скільки можуть, а компанія завжди примножує зібрану суму.
  • маємо успішні історії повернення співробітників після служби на роботу та приклади  кар’єрного зростання.

Працюємо разом заради Перемоги!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!