loading

#ЧасСміливих, Олександр Гавриш

Знайомтесь з наступним героєм рубрики #ЧасСміливих, це – Олександр Гавриш, back-end розробник IT SmartFlex, однієї з компаній Vodafone Ukraine. Олександр допомагає бійцям, які знаходяться у Харкові. Він розповів про свій перший досвід благодійних зборів, складнощі волонтерства та свою мотивацію.

«Я допомагаю бійцям на передовій у Харкові з квітня. Дізнався через знайомих, що нашим захисникам потрібне літнє тактичне взуття і так розпочався мій перший збір.

Зробив публікацію в Інстаграм, декілька людей зробили репости та за перший день зібрав...250 гривень. Чесно, розчарування та демотивація прийшли одразу, було неприємно усвідомлювати, що знайомі, які точно могли б допомогти, вирішили пройти повз. Потім я зробив публікацію у робочому чаті. Було трохи ніяково, бо я в команді новенький, працюю з березня. Проте за дві години завдяки колегам я зібрав 20 000 грн. Вау!)) Одразу відкрилося друге дихання, а потім ще й отримав знижку на взуття та зміг замовити більше, ніж планував.

У волонтерстві мене вражає та надихає підтримка від незнайомих людей. Деякі залишають подяки та класні коментарі до платежів. Це дуже підтримує та мотивує витрачати багато часу на потрібні речі хорошої якості, розбиратись у військовому спорядженні. Зібрати кошти – це половина справи, треба ще ті всі речі знайти, купити та доставити.

З початком повномасштабного вторгнення, у мене відбулася повна зміна пріоритетів. Зараз я розумію, що найцінніше – це друзі та оточення, ті, хто готовий тебе прийняти та підтримувати. Раніше я не дуже любив ці прості розмови типу «Привіт, як справи?», зараз це стало найважливішою частиною життя».

Іноді сміливість полягає в тому, щоб робити наступний крок, навіть якщо перший був не надто вдалим.

Разом ми зможемо!

#braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!