loading

Філософія Wellbeing в компанії Vodafone Україна

Філософія Wellbeing – стратегічний напрямок управління людським капіталом Vodafone Україна.

Ми формуємо культуру усвідомленої відповідальності за власне здоров`я, емоційний стан, благополуччя і взаємовідносини з колегами. Прагнемо охопити основні складові благополуччя: ментальну, фізичну, соціальну, фінансову.


Основий вектор Wellbeing 2024 - піклування і підтримка психічного здоров`я, стабілізація емоційного стану працівників, пошук ресурсів і сенсів в умовах невизначеності та війни, прийняття різності досвідів та безбар`єрність.

Співробітники групи компаній мають необмежений доступ до просвітницьких програм і практичних форматів.

Ми тримаємо руку на пульсі – проводимо дослідження рівня психічного здоров`я в організації і формуємо кожну пропозицію у відповідності до стану і запиту цільової аудиторії, орієнтуючись на загальний стан речей в країні.

Ми підсилюємо лідерський потенціал керівників навчанням з розвитку менеджерських компетенцій в темі Психічного здоров`я і підтримки команд.


Сервіс психологічного онлайн-консультування (індивідуальна робота зі психологом) – ключовий інструмент підтримки, доступний кожному працівнику групи компаній.

Партнери в реалізації – провідні українські провайдери з високим рівнем професійної експертизи, командами фахових психологів.

Відеозаписи програм у прямому доступі для всіх колег в інтранеті ПРОСТОР 24/7 - це чудова можливість долучитися до будь-якої програми у зручний час та навіть запросити до навчання родину та близьке коло друзів.


Створюємо практичну пропозицію - посилюємо та даємо конкретні інструменти:

  • просвітницькі тематичні марафони
  • майстерні mindfulness та рефлексивні воркшопи
  • арт-терапевтичні майстерні
  • навчальні програми для лідерів і команд
  • живі зустрічі груп самодопомоги і підтримки
  • дискусійні клуби


Широкомасштабна російська агресія вплинула на плани 2022.

Тематичні марафони 2022 «Сміливість жити зараз» були присвячені потужній здатності психіки – вмінню обирати, як реагувати на критичні події. Ми адаптувалися до реалій війни, вчилися долати гострий стрес і його наслідки, прокачувати resilience, підтримувати себе і близьких в умовах неконтрольованої невизначеності.

«Воля жити далі» - ключова тема комплексних програм 2023. ВОЛЯ дає наснагу на шляху до Перемоги. Протягом року ми вчилися усвідомлювати власну втому, тривоги та страхи, розуміти і приймати себе у виснаженні та кризі, розвивали навички самопідтримки в умовах обмежених ресурсів, відновлюватися, мріяти, будувати плани, балансувати свій стан не доходячи до «аварійного».


Цінності – фокус тематичних марафонів 2024. Для подолання труднощів, відновлення, впевненого руху вперед, розвитку і зростання актуальним стає пошук відповідей на питання про сенси в житті. Протягом цього сезону досліджуватимемо «Силу цінностей» - як особистих, які ведуть нас життям, сповнюють сенсом та мотивують долати труднощі, так і корпоративних, які єднають і допомагають досягати успіхів та високих бізнес-результатів.

Культура турботи створює здорове, партнерське середовище для підтримки високого рівня працездатності та емоційної стабільності.

Вчасна реакція на стрімкі зміни подій в країні і світі, прямий контакт з колегами, обізнане піклування про себе і оточення - є запорукою успіху в подоланні кризи і ресурс для розвитку.

Vodafone Україна – компанія можливостей.

Together we can!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!