loading

#ЧасСміливих. Ганна Дьяконова

Друзі, знайомтеся з наступною героїнею рубрики #ЧасСміливих

Ганна Дьяконова – провідна експертка з продукту Vodafone Ukraine та водночас смілива українка, яка надихає своїм завзяттям. Історія її волонтерства почалась 28-го лютого з прохання зібрати кошти на придбання рацій та тепловізорів для однієї з військових частин. З того часу Ганна вже закрила десятки запитів, наближаючи нашу Перемогу.

«Якщо коротко – я збираю кошти через свою facebook-сторінку, знаходжу те, у чому є потреба, і доставляю туди, де це необхідно.

Волонтерство – це така штука, що спочатку ти купуєш рації, а потім незчуєшся, як уже стоїш з торбами дитячих підгузків та ліками для інсулінозалежних, а багажник твого авто білий від залишків борошна. Потреби виникають щодня і бувають досить різноманітними! Я вже маю досвід пошуків усього – від гумових капців до турнікетів та, навіть, квадрокоптера.

Я дуже емоційна, тому щоразу плачу від щастя, коли вдається закрити якусь потребу. Радію від того, що поруч стільки людей, які на одній хвилі зі мною. Це родина та сусіди, які печуть пиріжки й паски для військових, друзі, які знаходять неймовірні речі по всіх усюдах, та колеги, які постійно допомагають грошима.

Хотілося б порадити тим, хто не знає, чим наразі може бути корисний нашій країні: якщо маєте роботу – працюйте! Економічний фронт теж важливий. Якщо не працюєте зараз – пошукайте, чим допомогти волонтерам. Іноді навіть пошук інформації чи репост – це допомога. Не бійтеся маленьких справ, бо саме з них складається велика Перемога».

Разом ми сильні!

#braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!