loading

#ЧасСміливих. Яна Савицька та Любов Вівдич

Сьогодні в рубриці #ЧасСміливих мова про двох наших завзятих колег – Яну Савицьку та Любов Вівдич. Дівчата працюють експертками по роботі з персоналом й підтримують країну податками, донатами та… ліпленням варениками!

«Активне волонтерство для нас почалось у Відні. Разом з іншими українками ми об’єднались у ком’юніті, готове присвятити свій час, ресурс та кошти на допомогу нашій країні. Нашою зоною відповідальності було ліплення вареників для продажу на благодійних заходах.

Перший раз, для благодійного івенту, нам потрібно було зліпити 600 вареників. Спочатку ми ліпили їх на маленькій кухні, де винаймали житло. Пізніше, знайомі знайшли для нас кухню ресторану, де ми продовжили ліпити вареники та готувати інші національні страви.

З часом в тому ж ресторані ми організували вечір української культури для українців, які вимушені тимчасово жити у Відні, та для всіх охочих поласувати смаколиків і задонатити. За декілька годин ми зібрали 1500 євро. Частину передали волонтерам на потреби постраждалих, частину – для військових.

Такий гарний початок надихнув нас. Наступного разу ми наліпили вже 1000 вареників для благодійного ярмарку. За цей захід ми зібрали 3500 євро, за які придбали квадрокоптер для наших військових на передовій.

Далі було ще кілька благодійних ярмарків і неймовірна кількість вареників. Виявилося, що для семи завзятих українок 2000 вареників та покупка морозильної камери вночі в чужій країні це не проблема! І так буде допоки бореться вся країна!»

Об’єднані, сміливі й сильні українці наближають Перемогу! #braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!