loading

Міжнародна корпоративна програма Succession Readiness Program

В країні, яка другий рік воює, ми не тільки працюємо на перемогу та підтримуємо співробітників, але й думаємо про майбутнє!

Ще в 2019 році ми стали частиною міжнародної корпоративної програми NEQSOL Holding - Succession Readiness Program (SRP). Обрали талановитих менеджерів, провели оцінювання з провідними експертами Korn Ferry, побудували плани розвитку та навчання разом з NEQSOL Academy, Львівською бізнес школою, Школою нового мислення Валерія Пекаря. Та 2022-й рік не тільки поставив наші плани на паузу, але й кардинально змінив сенси та фокуси мотивації, ціннісні та лідерські профілі.

У 2023 році ми наповнюємо програму SRP новими сенсами та поновлюємо офлайн формат.

Наразі наші лідери думають про відбудову галузі та країни, інтегрують наш  досвід у загальні плани.

У цьому нам допомагають кращі експерти. Співпрацюємо з Ukrainian Institute for the Future та Школою нового мислення.

Навесні цього року на офлайн подіях з Валерієм Пекарем та Анатолієм Амеліним обговорювали стратегії відновлення та розвитку економіки країни та виклики, що постають перед бізнесом, суспільством, глобальні тренди, з якими стикнеться Україна після завершення активних військових дій. В червні для  учасників програми SRP провели курс з макроекономіки разом з Ukrainian Institute for the Future.

Адже для нас важливо дбати про прийдешнє. Створюємо нові можливості, покладаючись на синергію людського духу та технологій!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!