loading

Онлайн лекції від Vodafone увійшли в ТОП-10 освітнього курсу Safety Park

Vodafone і міжнародний освітній центр Safety Park провели курс з інформаційної безпеки в рамках #Курс100 –100 тренінгів з питань захисту життя на здоров’я. Vodafone також забезпечив команду освітнього центру зв’язком.

Тренером став Олексій Лукін, начальник відділу інформаційної безпеки Vodafone Україна. Олексій закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки та має більше 10 років досвіду роботи у сфері інформаційної безпеки.

Для слухачів курсу Олексій провів онлайн тренінги на теми:

  1. Що треба знати про інформацію на ваших гаджетах. Кому доступні дані з ваших гаджетів, як цю інформацію можуть використовувати.
  2. Як захищати персональні дані. Як не стати жертвою інформаційного витоку. Як захистити своїх близьких (батьків, дітей). Конфіденційність.
  3. Що таке кібератаки, якими вони бувають, приклади кібератак, законодавчі норми та ініціативи з протистояння кібератакам.

Лекції відбулися у інтерактивній формі – слухачі курсу мають змогу ставити питання тренеру під час уроку та отримувати коментарі та роз’яснення. Два уроки від Vodafone увійшли в ТОП-10 курсу за кількістю переглядів у YouTube. #Курс100 стартував у травні цього року. На ньому 500 людей віком від 12 років мали змогу навчитися найкращих світових практик та інструментів захисту життя та здоров’я у 15 напрямках безпеки:

  1. Безпека дорожнього руху
  2. Психологічна безпека
  3. Інформаційна безпека
  4. Фізична безпека та протидія насиллю
  5. Хімічна безпека
  6. Пожежна безпека
  7. BLS (Basic Life Support)
  8. Екологічна безпека
  9. Безпека з електрикою
  10. Безпека здоров’я та харчування
  11. Економічна безпека
  12. Статева безпека
  13. Поведінка у надзвичайних ситуаціях
  14. Радіаційна безпека
  15. Безпека для батьків і педагогів

У якості лекторів та тренерів курсу виступили експерти-практики з міжнародною сертифікацією, науковці, керівники найбільших та найвпливовіших в Україні громадських організацій та представники компаній-лідерів у профільних сегментах.

За результатами проходження курсу кожен слухач отримав відповідний сертифікат.

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!