loading

ОКей, Карантин!

Карантин – це час можливостей та приводів для радості в домашніх умовах. Ми кинули виклик похмурим будням самоізоляції, сказавши: «Окей, карантин… А як нашим колегам провести цей період загального уповільнення з користю?!»

Так народився календар щоденних приводів для посмішки під назвою «Окей, Карантин!» Ми створили унікальний проект буквально за 4 дні. Стартували у Міжнародний день щастя 20 березня. Далі кожен день ми оголошували святом, пізнавали щось нове та цікаве: читали книжки, слухали подкасти, вчилися онлайн, дивилися на зірки, практикувалися у фокусах, танцювали, подорожували, відвідували театри, музеї, зоопарки та багато іншого! Зрозуміло, що все це ми робили віртуально.

Щоденні неформальні свята супроводжувались авторськими текстами та спеціально намальованими ілюстраціями, створеними силами працівників Відділу розвитку персоналу та корпоративних комунікацій: Єлизаветою Александровою та Андрієм Яремко. Публікували їх у корпоративній соціальній мережі ПРОСТІР. У всіх працівників Групи Компаній Vodafone Україна була можливість приєднатися до обговорення, розвивати теми та ділитися враженнями.

«Окей, Карантин!» за півтора місяця вже набрав більше 9 000 переглядів, та наш марафон віртуальних свят у чотирьох стінах вдома, графік щеплень радості та вакцин від смутку, кисневий коктейль та вітамінна бомба не збирається збавляти обороти!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!