loading

#ЧасСміливих. Микита Краснов

Наступна історія рубрики #ЧасСміливих – від Микити Краснова, back-end розробника IT Smart Flex, однієї з компаній Vodafone Ukraine, який за сумісництвом охороняє один з блокпостів:

«Після того, як я вивіз родину з Ірпеня в безпечне місце, мене не полишала думка, що треба щось робити, треба зрозуміти, чим я можу бути корисним.

Неподалік якраз формувався блокпост, і там потрібна була допомога. Ми з друзями дізналися про відкриті потреби із забезпечення та взяли на себе закупівлю необхідного для коктейлів Молотова. Також почали заступати на чергування: перевіряти автомобілі та робити бліндажі.

На блокпост я прийшов за власною ініціативою та бажанням бути корисним. Розуміючи, що є ще й моя основна робота, яку треба продовжувати виконувати, я приділяв допомозі на блокпосту вільний від роботи час та вихідні дні. Надалі якраз таки робота стала моєю точкою опори.

Після нашої Перемоги я дуже хочу зібратися з родиною та друзями разом під мирним небом, коли вже можна не думати про те, що зараз щось може «прилетіти» або ввімкнеться сирена».

Все буде Україна! Разом ми переможемо!

 #braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!