loading

#ЧасСміливих. Михайло Зуєв

Сьогодні в рамках рубрики #ЧасСміливих розповідаємо про незвичайну добру справу юрисконсульта Vodafone Ukraine – Михайла Зуєва.

З початком повномасштабних бойових дій Михайло був дуже стурбований психологічним станом маленьких українців. Тому, скориставшись своїм вмінням налагоджувати зв'язки, він зміг об'єднати однодумців навколо ідеї реалізації корисного дозвілля для дітей у вигляді «Музею науки» у Львові:

«Зазвичай такі простори відкривають, щоб зацікавити дітей у вивченні мікро- та макросвітів, щоб вони на практиці зрозуміли роботу законів фізики та багатьох інших наук, змогли взяти участь в цікавих експериментах та наукових шоу.

Через війну у Львові знайшли прихисток кілька десятків тисяч дітей, яким потрібна адаптація та залучення до інтерактивного та цікавого середовища досягнень людства. Ідея відкриття «Музею науки» виникла саме для підтримки дітей, які відчули на собі війну. До речі, зараз шукаємо приміщення для відкриття схожого простору в Ужгороді.

Йти до мети мені допомагає розуміння того, що моя робота важлива та корисна для держави та суспільства. І, звичайно ж, я дуже радію, коли бачу щасливі очі дітей, які відвідують музей».

Кожна добра справа наближає нас до Перемоги! Разом ми зможемо!

#braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!