loading

#ЧасСміливих! Технічні спеціалісти

В рамках проекту #ЧасСміливих та національної ініціативи #braveukraine ми вирішили поділитися з вами надихаючими історіями від наших легендарних інженерів.

…Я бачив, як у Чернігові летять снаряди, бомблять, а деякі люди так уже до цього звикли, що просто йдуть вулицею, втрачаючи будь-яку обережність. Була ситуація, коли я пішов по воду, а в 5 метрах над головою пролетів град і вдарив у ринок поряд.. У майбутньому я планую повернутися до Чернігова, зробити мережу наново, відновити її, щоб у людей був інтернет, щоб він їх радував, об'єднував. Щоб інтернет був символом того, що настав мирний час, час спілкування, відновлення. Чернігів ми обов'язково відбудуємо та відновимо! Дуже сумно, що людей, які загинули, вже не повернеш… А мости, будинки, машини, речі – це наживне і я думаю, що це не так страшно. Найцінніше – це життя людей. Павло, провідний інженер, власноруч підключив Wi-Fi у п’яти укриттях м. Чернігова.

Коли ми прибули на місце і відразу залунали сирени. Було страшно, що бомбардування повториться. Навколо – хаос, зруйновані будівлі, вибите скло, відчуття апокаліпсису. Моє завдання полягало у відновленні оптичного кабелю, який перебило уламками, під самою вежею. Робота потребувала часу, якого ми не мали, тож одну-дві сирени довелось пропустити та не ховатись. Більше того, ми жартували та підтримували один одного, це дуже допомагало. Працювали до 5-ї години і не даремно, адже зробили дуже важливу річ для військових, деталей розголошувати не можу, але кожен українець так чи інакше відчуває її результат. Олексій, провідний інженер, брав участь у відновленні мережі на київській телевежі, в яку 1 березня 2022 року вдарили окупанти.

Пишаємося сміливістю та відданістю наших колег!

Разом до Перемоги!

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!