loading

Vodafone Україна в TOП-25 роботодавців, відкритих для талантів до 25 років!

В четвер, 20 лютого 2020, в Києві, відбулась зустріч HR спільноти, яка була присвячена Employer Branding, програмам по роботі з молодіжною аудиторією та результатами рейтингу ТОП-25 роботодавців, відкритих для талантів до 25 років.

Організаторами виступили STUD-POINT - наймасштабніша молодіжна організація, яка допомагає студентам, випускникам та молодим спеціалістам знайти своє професійне щастя. Тому наша компанія невипадково була учасником цієї зустрічі.

Приємним, але очікуваним, сюрпризом стало те, що компанія Vodafone Україна отримала нагороду за відкритість до молодих талантів, активну позицію в роботі зі студентами, створення нових можливостей для побудови кар'єрних історій.

За результатами складного відбору з поміж 1000 претендентів, на стажування 2019 було запрошено 56 студентів. Для стажерів в компанії створені спеціальні умови для розвитку експертизи та soft skills, під керівництвом висококваліфікованих наставників, керівників та експертів HR.

За результатми програми, 30 стажерів (54%) переведені на нові посади на постійній основі. Також ми суттєво поповнили ряди амбасадорів бренду роботодавця Vodafone, що зацікавлені в отриманні посади в майбутньому.

 Ця нагорода є заслугою HR дирекция та всіх, хто приймав участь в створенні та реалізації програми стажування! Дякуємо нашим керівникам та наставникам за величезний вклад, тотальну підтримку та причетність до розвитку молодих спеціалістів! В нас ще багато цікавого в планах і проектах

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!