loading

Співпраця з "Повернись живим"

Vodafone перерахував 800 тис. гривень на поповнення благодійного фонду «Повернись живим».

Ці кошти зібрано за перші місяці 2024 року завдяки нашим абонентам, які долучилися до проєкту «Добра справа в подарунок» і задонатили накопичені бонуси на допомогу ЗСУ.

Від початку повномасштабного вторгнення можливість обміняти бонуси на допомогу ЗСУ стала найбільш популярною опцією бонусної програми. Як наслідок, за два минулі роки на цей напрям абоненти перерахували бонусів на 6,5 млн гривень. Ці кошти були спрямовані на закупівлю саперного обладнання для розмінування українських територій.

Цьогоріч БФ «Повернись живим» постійний партнер Vodafone із благодійних ініціатив. Ми скеровуємо зібрані абонентами кошти на оснащення центру переливання крові на базі одного з військових шпиталів.

«Кров рятує життя. А ми з вами можемо долучитися до того, щоб її не бракувало захисникам. Передамо центру крові необхідне обладнання для заготівлі й тестування, а також перероблення, зберігання і розподілу крові та компонентів. Наш внесок дасть змогу швидше і якісніше забезпечувати потребу військових у шпиталях і на передовій», — сказала Вікторія Дворецька, керівниця інструкторського відділу фонду «Повернись живим».

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!