loading

Vodafone, ДТЕК та Ericsson анонсували старт проєкту Smart Factory на базі 5G

Vodafone, ДТЕК та Ericsson анонсували старт проєкту Smart Factory на базі 5G

Вперше в Україні на промисловому підприємстві буде запущено тестовий фрагмент мережі 5G

Vodafone Україна спільно з ДТЕК та Ericsson оголосили про старт проєкту Smart Factory 5G на машинобудівному заводі «Корум Світло шахтаря» у Харкові, який виробляє гірничо-шахтне обладнання. В рамках проєкту компанії починають розбудову приватної технологічної мережі (Private Network) зв’язку 5G, в яку будуть інтегровані мобільні пристрої, виробниче обладнання, різноманітні керуючі пристрої та системи віддаленого і автоматизованого управління.

Технологічна 5G-мережа Ericsson дасть можливість автоматизовувати виробничі процеси. Вперше в Україні буде протестовано дистанційне керування, діагностика обладнання і будівель за допомогою дронів і камери 360°. Крім оптимізації виробничих процесів, запуск рішень підвищить рівень промислової безпеки – багато операцій зможуть виконуватися віддалено, а своєчасний моніторинг - попереджати можливі аварійні ситуації.

Символічним стартом проєкту Smart Factory 5G в Україні стало підписання учасниками каски шахтаря. Підприємство «Корум Світло шахтаря» також долучилося до події завдяки відеовключенню. Фінальною частиною анонсу Smart Factory 5G став спеціалізований вебінар про можливості Dedicated Networks для бізнесу.

Всі відеоматеріали з прес-конференції та вебінару, можна подивитися за посиланнями:

YouTube: https://youtu.be/zCXH68UqcNc


Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!