loading

#ЧасСміливих. Технічні спеціалісти

Сьогодні в рамках рубрики #ЧасСміливих нова історія від неймовірно сміливого інженерного складу Vodafone.

«Згадати якусь одну яскраву історію важко, тому що вся робота у воєнні часи для нас виявилася екстремальною. Пам’ятаю, ще на початку повномасштабної війни ми вперше виїхали відновлювати мережу за Кривим Рогом. Приїхали на місце, а там наші військові окопи копають. Щойно ми почали працювати, як нам сказали: «Хлопці, тікайте, тому що через півгодини тут будуть танки». Ось така була робота того дня.

У нас невелика команда інженерів, але ми стараємось виїжджати на аварії оперативно та швидко все відновлювати. Багато куди нас ще не пускають військові, тож ми чекаємо допуски. «Офіційних» вихідних зараз у нас немає, бо розуміємо – залишати людей без зв’язку не можна ані на хвилину. Був випадок, коли всі наші генератори одночасно повиходили з ладу, тож задля ремонту ми відмінили вихідний для всієї команди. 

Окремо хочеться відзначити людську згуртованість та підтримку армії, яку надають звичайні українці. Коли почалась війна, усі районні чати в нашому місті перетворились на місця нагальної допомоги. Кожен робив свій внесок, з маленьких частин складалися великі справи. Мої рідні плели маскувальні сітки, я з сусідами та колегами чергував вночі на вулицях, коли ще не було ТрО. Але це лише невеликі приклади, про які можна розповісти публічно. Загалом я впевнений, що нашу націю не перемогти, і що все обов’язково буде добре», – Олексій, старший інженер у м.Дніпро.

Безмежно цінуємо вклад наших колег у відновлення та збереження зв’язку для українців!

Разом переможемо!

#braveukraine


Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!