loading

#ЧасСміливих. Яна Кузьменко

Сьогодні в рубриці #ЧасСміливих розповімо про нашу сміливу колегу – Яну Кузьменко, експертку з продукту Vodafone Retail. Яна стала організаторкою благодійного забігу Azovstal Run, об'єднавши десятки людей задля привернення уваги до Героїв Азовсталі.

«На 20 день масштабної війни я відновила бігові тренування в Києві. Після пробіжок приходило розуміння, що насправді в мене все добре. Але є люди, яким набагато гірше, і в мене є можливість їм допомогти. Історія Azovstal Run почалася з забігу у Ризі в травні цього року. Я бігла півмарафон з прапором України з написом Save Mariupol! Save Azovstal! Це був час піку терору Азовсталі.

Після потрапляння Героїв Азову в російський полон, у ЗМІ почала з’являтися інформація про суди над нашими Героями. Для мене це було дуже важким емоційним потрясінням. Так з’явилася ідея організувати благодійний забіг Azovstal Run – аби привернути увагу суспільства до проблеми. Адже кожен наш герой має повернутися додому.

Організацією я займалася самостійно. Першою ціллю було набрати 41 учасника. Незважаючи на складнощі, ми ледве але все ж закрили 40 реєстрацій. Але після того, як учасники почали отримувати медалі, фотографуватися з ними і викладати у соцмережі, охочих стало набагато більше. Відгукнулось 185 людей! Учасники з одинадцяти країн світу! Це були як спортсмени, так і прості люди.

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!