loading

#ЧасСміливих. Ліза Гетманюк

Сьогодні в рубриці #ЧасСміливих розповімо про нашу колегу – Лізу Гетманюк. Вдень Ліза розробляє та впроваджує нові digital-продукти для абонентів, а у вільний час – виготовляє патріотичну сувенірну продукцію і допомагає ЗСУ!

«З початку війни я пройшла через усі стадії переживань і зрозуміла, що найкраще – це діяти! За цей час ми з друзями брали участь в волонтерських заходах, годували хлопців на постах, розселяли біженців з Харкова і Донецька, допомагали гуманітаркою тим, кому це було потрібно. Але більш актуальною залишалася необхідність у допомозі хлопцям з ЗСУ, тому виникла ідея збирати гроші в Європі, а у вигляді подяки європейцям – виготовляти для них сувенірні браслети з України.

Наша історія збору грошей почалася в Португалії, далі були Польща і Нідерланди. Всього на європейських акціях ми зібрали близько 3,5 тис €. Це дозволило закрити декілька запитів для різних підрозділів: купівля автівки й причепу для неї, тепловізору для тата нашої колеги, металевого посуду, рюкзаків, інструментів, лопаток, аптечок та ще багато чого. Всього лиш декілька вечірніх годин за плетінням сувенірних браслетів, пару годин на демонстраціях – і бійцям стане більш комфортніше!»

Сміливість – це коли продовжуєш робити для Перемоги все можливе, навіть коли тобі лячно!

Разом ми зможемо!

#braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!