loading

#ЧасСміливих. Вадим Федорко

Сьогодні героєм рубрики #ЧасСміливих став Вадим Федорко. У Vodafone Ukraine Вадим обіймає посаду експерта по роботі з партнерами.

Батько Вадима боронить нашу країну у лавах ЗСУ. А сам Вадим, отримавши відмову у військкоматі, вирішив, що все ж таки зможе бути корисним. Разом з командою однодумців він вже зміг організувати придбання та транспортування із закордону понад 20 автомобілів для потреб військових!

«Я відчув, що не можу сидіти, склавши руки. Було сильне бажання бути чимось корисним країні, людям чи армії. І тут від тата з фронту ми з братом почули, що у військових є гостра потреба в транспортних засобах для підвищення мобільності та швидкості виконання різних бойових завдань. А оскільки певний досвід з машинами у нас був, ми вирішили організувати весь процес самостійно.

Почали зі збору коштів, залучити багато контактів в Україні та за кордоном, друзів та колег по роботі, зробили пости в соцмережах. І таким чином назбирали трошки більше ніж на одне авто і вирушили в першу подорож. І поки їхали, банк почав надсилати одне за одним сповіщення про надходження коштів. Загальна сума збору збільшилась в 4 рази.
Це було неймовірне відчуття захвату і вдячності. В результаті ми змогли придбати, транспортувати до України та обслужити 5 чудових позашляховиків.
На даний час я та моя команда уже купили чи допомогли перевезти понад 20 БандероМобілів!
Я думаю, що всі українці роблять свій вклад в міру здібностей і можливостей. Воювати чи волонтерити всім не треба. Хтось має працювати в офісі чи магазині, на СТО чи заправці. Це все приносить податки та суспільну користь. Але якщо є вільний час і натхнення, то велкам, способів допомогти дуже багато – головне бажання. А хто шукає, той завжди знайде».
Пишаємося українцями! Разом до Перемоги!
#braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!