loading

#ЧасСміливих. Олександр Сігута

Сьогодні в рамках спецпроєкту #ЧасСміливих розмова з Олександром Сигутою.

Олександр – провідний експерт з продажу, з 2014 року фінансово підтримує ЗСУ. Коли у підрозділі його друга виникла гостра потреба в автомобілі, він вирішив спробувати зібрати необхідні на придбання кошти… і в нього вийшло!

«Вважаю, що не треба боятися, що щось не вдасться. Тим паче, формат допомоги може бути дуже різний: можна допомагати фінансово або в волонтерських центрах, рятувати тварин, яких вимушено залишили власники, готувати їжу військовим чи переселенцям, а можна також допомагати на інформаційному фронті. Я вирішив допомагати ЗСУ, тому що від кожного з нас залежить наша спільна Перемога і майбутнє нашої країни.

Я допомагаю ЗСУ через різні фонди й волонтерів ще з 2014 року. А коли військовому підрозділу мого друга, який з 24 лютого стояв на захисті Києва та області, знадобилося авто, я вже вирішив спробувати себе у ролі волонтера.

Коли я зрозумів, що вже зібрав необхідну на придбання авто суму, спочатку було важко в це повірити. А потім прийшло відчуття гордості та радості, що це вдалося реалізувати спільними зусиллями в такий короткий проміжок часу. І головне – що цей автомобіль допоможе краще давати відсіч російським окупантам!

Після нашої Перемоги я планую відвідати всі українські міста-герої та вшанувати пам’ять наших захисників. Слава Україні, слава ЗСУ, СБУ, НГУ, ГУР МО, поліції, територіальній обороні, волонтерам, медикам і працівникам ДСНС! Україна переможе!»

Разом до Перемоги!

#braveukraine

Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!