loading

Vodafone Business Champions 2020

Vodafone Business Champions – це щорічна корпоративна програма визнання, яка проходить на постійній основі з 2015 року.

На рівні Групи Компаній Vodafone Україна обирають бізнес-чемпіонів, кращих з кращих, команди, менеджери, професіонали Є не зовсім стандартні номінації: Амбіція року – це проект, який тільки запущений та продовжується, при цьому вже показує стійку ефективність; Прорив року – це експерти, які працюють в компаній менше року і вже сформували серйозну заявку на професійний успіх.

Вибір переможців проходить у декілька етапів. Подати заявку може будь який бажаючий як за себе – самовисування, так і за колегу. Список учасників 2 туру обговорюють на рівні кожної функції. Далі напівфіналісти готують відеовізитки, які публикують в особистих блогах корпоративної соціальної мережі ПРОСТІР. Колеги активно підтримують, лайкають та коментують пости. В 2019 році було 199 таких відеовізиток, і це абсолютний рекорд конкурсу!

Переможців обирають відкритим голосуванням члени Керівного комітету. Нагородження проходить на особливій церемонії Vodafone Awards – це одна із найочікуваних подій Календарю корпоративних заходів року.

Карантин 2020-го вніс свої корективи, і церемонія відбулася в форматі only digital. Після відміни всіх обмежень, переможці це отримають свої нагороди очно та знову підвищать планку, щоб за підсумками року знову пишатися досягненнями та подавати заявки на Vodafone Business Champions – 2020!


Інші статті

Підпишіться і дізнавайтеся про найсвіжіші вакансії першими

Ви не дали згоду
Ви не дали згоду
error
*Виберіть категорії, вакансії яких ви хочете отримувати

Підписку виконано, дякуємо!